Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλοπή σορού: Έριξαν ασβέστη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Offsite Team -
17.11.2021 - 11:03

Κλοπή σορού: Έριξαν ασβέστη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος στο κοιμητήριο για έρευνες

Συνεχίζονται με τη συνδρομή ανθρωπολόγου και ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττας και Ορθόδοξου Ορθοδόξου οι έρευνες για την σοβαρή υπόθεση κλοπής σορού από κοιμητήριο στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του από το σημείο των ερευνών ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού δήλωσε πως «η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να βρει καποια στοιχεία ώστε να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης». 

1

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Συνεχίζοντας χαρακτήρισε την υπόθεση ως ευαίσθητη με την Αστυνομία να δίνει την απαραίτητη προσοχή «ούτως ώστε να φτάσουμε σε αυτά τα πρόσωπα που έχουν προβεί σε αυτή την αποτρόπαια ενέργεια». 

Όπως έγραψε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Offsite, έχει ήδη ληφθεί αριθμός καταθέσεων ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Λαμπριανού, οι αρχές δεν έχουν καταλήξει στο κίνητρο της ενέργειας αυτής. 

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Λαμπριανού στον τάφο όπου κλάπηκε η σορός εντοπίστηκε ασβέστης. «Η ενέργεια αυτή αποσκοπούσε στην καταστροφή κάποιων ιχνών που πιθανόν να άφησαν».

Θα χτυπούσαν στον Σταθμό που κρατείται ο μάρτυρας

Όπως έγραψε και χθες η Offsite, η σορός ανήκει στη μητέρα μάρτυρα κατηγορίας που κρατείται για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, πριν από λίγες μέρες η αστυνομία είχε πληροφορίες, ότι άτομα ετοίμαζαν επίθεση στον αστυνομικό σταθμό που κρατείται ο συγκεκριμένος μάρτυρας και πάρθηκαν και αυστηρότερα μέτρα τόσο στον σταθμό όσο και στην γύρω περιοχή.

Η κλοπή της σορού φαίνεται ότι είναι μια ενέργεια για εκφοβισμό του μάρτυρα κατηγορίας για να μην μιλήσει για την υπόθεση για την οποία συνελήφθη. 

3

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

Offsite Team -
28.06.2022 - 14:30

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός άντρας το πρώι της Τρίτης (28/6) σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν μέλη Αστυνομίας όπως και Ιατροδικαστής για εξετάσεις.

Περισσότερα σε λίγο...

Home