Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κοινωνικός, με πολλούς φίλους, γνωστούς & συνεργάτες ο «Ορέστης»

Offsite Team -
23.04.2019

Κοινωνικός, με πολλούς φίλους, γνωστούς & συνεργάτες ο «Ορέστης»

Thumbnail
Το φωτογραφικό άλμπουμ του ''ευγενικού'' Αξιωματικού, τα μοντέλα, οι μαθητές και οι εξορμήσεις σε Μιτσερό και Ξυλιάτο

Συνεχίζονται με ρυθμούς ‘’βομβαρδισμού’’ οι αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη ‘’Ορέστη’’, τον 35χρονο Αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς που συνελήφθη και παραδέχθηκε ήδη τις δολοφονίες της Marry Rose, της 6χρονης κόρης της και της Arian Lozano. 

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι ο συλληφθείς εκτός από στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, ασχολείτο ερασιτεχνικά μεν αλλά… σχεδόν και επαγγελματικά και με την φωτογραφία. 

Μάλιστα διαθέτει και δικό του blog με φωτογραφίες το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. 

Ο 35χρονος αναλάμβανε φωτογραφίσεις και βιντοεγραφήσεις διάφορων project όπως π.χ. Το video clip μοντέλου που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Στο Blog του μπορεί να δει κανείς πολλές επαγγελματικές φωτογραφίες με γυναίκες μοντέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτογραφίες του πήραν και βραβεία. Βρέθηκε πολλές φορές επίσης σε διάφορους γάμους και βαπτίσεις.

Επιπλέον παρέδιδε και μαθήματα φωτογραφίας ενώ διοργάνωνε και διάφορες εκπαιδευτικές εκδρομές με μαθητές για φωτογραφίσεις. Διάφορες μαρτυρίες αναφέρουν ότι αρκετές φορές μάλιστα μετέφερε μαθητές για φωτογράφιση στο Μεταλλείο στο Μιτσερό αλλά και στη Λίμνη στο Ξυλιάτο. 

Ο συλληφθείς είχε λοιπόν πολλούς φίλους, γνωστούς  αλλά και συνεργάτες κυρίως στον τομέα της φωτογραφίας. Σύμφωνα με τον καταιγισμό πληροφοριών και μαρτυριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες ήταν ουσιαστικά υπεράνω υποψίας. Σοβαρός, λιγομίλητος, ευγενικός και άλλα διάφορα που χαρακτηρίζουν μάλλον ένα φυσιολογικό άνθρωπο. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι ο 35χρονος ήταν δολοφόνος. Και μάλιστα κατά συρροή.

Οι ανακριτές αναζητούν ακόμα τα κίνητρα του. Είναι όντως serial killer; Είναι απλά ηδονιστής που σκότωνε γυναίκες μετά από έρωτα; Είναι άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα; Οι απαντήσεις ακόμα να δοθούν. Κανείς επίσης δεν γνωρίζει εάν και πόσα πτώματα βρίσκονται ακόμα μέσα στο φρεάτιο στο Μιστερό. Το μοναδικό δεδομένο είναι ο θάνατος της 6χρονης κορούλας της Marry Rose την οποία ο 35χρονος επιμένει ότι έριξε στη Λίμνη στο Ξυλιάτο. 

Οι έρευνες συνεχίζονται, η κοινή γνώμη παρακολουθεί απορημένη και σοκαρισμένη τις εξελίξεις και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η κατάληξη της πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεσης. 

Home