Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κοινοτικό Συμβούλιο: Να γίνει άμεση απογκετοποίηση της Χλώρακας

Offsite Team -
11.01.2022 - 21:29

Κοινοτικό Συμβούλιο: Να γίνει άμεση απογκετοποίηση της Χλώρακας

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας εκφράζει λύπη για τα συνεχόμενα γεγονότα που δημιουργούν παραβατικοί μετανάστες και το αίσθημα ανασφάλειας που νοιώθουν οι κάτοικοι, όπως αναφέρει, ζητώντας "άμεση απογκετοποίηση της Χλώρακας και την εφαρμογή των νόμων και των διαταγμάτων του κράτους".

Δυστυχώς στο βωμό του χρήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση, "ορισμένοι προβαίνουν σε εγκληματική και ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση των ροών μεταναστών στη Χλώρακα με σκοπό το κέρδος αδιαφορώντας πλήρως για τις ανέσεις,τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των υπόλοιπων κατοίκων".

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας ζητά "να παραμείνει έως ότου χρειασθεί η αυξημένη αστυνόμευση στη Χλώρακα για αποφυγή άλλων περιστατικών και να εφαρμοστεί μηχανισμός πρόληψης εγκληματικότητας και παραδειγματικής τιμωρίας των παραβατικών και παράνομων".

Kitasweather: Ισχυροί άνεμοι σήμερα, βροχές αύριο

Offsite Team -
26.06.2022 - 09:34

Kitasweather: Ισχυροί άνεμοι σήμερα, βροχές αύριο

Η πρόβλεψη του καιρού από kitasweather - Φθάνει τους 36 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Σήμερα Κυριακή, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά το απόγευμα σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 33 έως 36 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 31 έως 34 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλατεία Ηρώων: Βγαίνουν σε προσφορές & ξεκινά η ανάπλαση (φωτος)

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. 

Αύριο Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά, με την πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένων βροχών, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν στα νοτιοανατολικά παράλια τα 5 μποφόρ το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 33 έως 36 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόβλεψη από KITASWEATHER

Home