Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κοκτέϊλ βροχών και σκόνης - Το σύστημα που μας επηρεάζει

Offsite Team -
04.03.2020

Κοκτέϊλ βροχών και σκόνης - Το σύστημα που μας επηρεάζει

Thumbnail
Οι προβλέψεις μέχρι το Σάββατο

Βορειοανατολικό ως ανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά ασθενής χαµηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή. Την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται να παρατηρείται, κατά διαστήµατα, σκόνη στην ατµόσφαιρα. 

Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα, στα ανατολικά και τοπικά στα νοτιοδυτικά, ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα νότια και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες, κυρίως ψηλές ή και µέσες, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές. 

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τα φαινόµενα να υποχωρούν σταδιακά από το απόγευµα και µετά. Το βράδυ ο καιρός αναµένεται να καταστεί κυρίως αίθριος, για να παραµείνει γενικά κυρίως αίθριος και το Σάββατο.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας γενικά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή, η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. 

Το Σάββατο, η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, εκτός από το εσωτερικό και τα ορεινά όπου αναµένεται άνοδος και σε αυτές τις περιοχές θα κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 32 εκατοστά. 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ

 

Home