Κόμμα για τα Ζώα: Η ανακοίνωση για το ατύχημα στον Ιππόδρομο

Κόμμα για τα Ζώα: Η ανακοίνωση για το ατύχημα στον Ιππόδρομο

Thumbnail
Καλεί τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας να λάβει τα δέοντα μέτρα

Tο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, καλεί τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας, να λάβει άμεσα όλα τα μέτρα που  διασφαλίζουν την ευημερία και προστασία των αλόγων,  καθώς μετά το πρόσφατο συμβάν,  στο οποίο έγινε ευθανασία σε δύο άλογα και αναβάτες κατέληξαν στην εντατική νοσοκομείου με σοβαρούς τραυματισμούς, η κατάσταση όπως εξελίσσεται δεν περιποιεί τιμή σε κανένα, όπως αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, στα ιπποδρομιακά φόρουμ, εδώ και μήνες οι προπονητές, οι αναβάτες και οι ιδιοκτήτες αλόγων, παραπονιόνταν για τις πολλές χωλότητες και τις απώλειες αλόγων λόγω κακού στίβου και προειδοποιούσαν ότι όπως πάει η κατάσταση θα είχαν  και ανθρώπινα θύματα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μετά το τραγικό συμβάν της Κυριακής 5 Ιουλίου η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας προχωρεί ακάθεκτη σαν να μην συμβαίνει τίποτα και σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου ενημερώνει για το πρόγραμμα των επόμενων ιπποδρομιακών συναντήσεων.

ΚΥΠΕ