Κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών καθαρίζουν τη Λευκωσία (Φώτος)

Κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών καθαρίζουν τη Λευκωσία (Φώτος)

Το προσωπικό των Κεντρικών Φυλακών αλλά και κρατούμενοι συμμετείχαν στις περιβαλλοντικές δράσεις των Οικολόγων

Όπως μεταφέρεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στα πλαίσια της πολιτικής της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, την προστασία και σεβασμό του περιβάλλοντος, η Διεύθυνση του Τμήματος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη και τον Δήμαρχο Λατσιών κ. Χρίστο Πιτταρά, συμμετείχαν σήμερα, μαζί με κρατουμένους και μέλη του προσωπικού, σε δενδροφυτεύσεις σε περιοχές του Δήμου Λατσιών.

Το Τμήμα Φυλάκων μαζί με το προσωπικό και τους κρατούμενους συμμετέχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις, προγράμματα, δράσεις και δραστηριότητες όπως στο Let’s Do it - καθαρίζοντας την πρωτεύουσα και το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Φυλακών ως Green Office, δημιουργώντας υγιείς στάσεις και συμπεριφορές σε θέματα που αφορούν όλους μας και ειδικότερα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και θα πρέπει να σεβόμαστε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η συνεργασία του Τμήματος Φυλακών με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεγασία Πολιτών για τις δενδροφυτεύσεις περιοχών θα επεκταθεί και σε άλλους Δήμους.

γρωφψεαδς

τγρφεαδς

γωφεαςδ

Home