Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες: Eπέστρεψε στα καθήκοντά του Πίπης

Offsite Team -
29.12.2022

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες: Eπέστρεψε στα καθήκοντά του Πίπης

Η ΕΔΥ αποφάσισε σήμερα τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητας του Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλου Πίπη, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ιδίου.

Όπως σημειώνεται η ΕΔΥ αποφάσισε, σύμφωνα  με τις πρόνοιες του άρθρου 85 (1Β) (β) του Περί Δημοσίας Υπηρεσίας Νόμου, τους λόγους που τέθηκαν ενώπιον της από την αρμόδια αρχή καθώς και τις ενστάσεις/παραστάσεις που ο κ. Πίπης υπέβαλε μέσω του Δικηγορικού Γραφείου Α&ΑΚ Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ "τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητάς του και ως εκ τούτου αυτός επανακτά, βάσει της εν λόγω διάταξης, όλες τις εξουσίες και τα ωφελήματα που αναστάλθηκαν δυνάμει του εδαφίου (3) του συγκεκριμένου άρθρου".

"Με σημερινή απόφασή της αναφορικά με την από 22/12/2022 νέα απόφαση της να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών μέχρι τις 17/1/2023,  κατόπιν νέου αιτήματος του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ), ένεκα της διαδικασίας πειθαρχικής διερεύνησης που είχε ζητήσει η διοίκηση του ΥΓΑΑΠ συνεπεία του περιστατικού Βρουκέλλωσης που ενέσκηψε σε εκτροφή βοοειδών στην Αθηαίνου η οποία ευρίσκεται εν εξελίξει, η ΕΔΥ αποφάσισε, σύμφωνα  με τις πρόνοιες του άρθρου 85 (1Β) (β) του Περί Δημοσίας Υπηρεσίας Νόμου, τους λόγους που τέθηκαν ενώπιον της από την αρμόδια αρχή καθώς και τις ενστάσεις/παραστάσεις που αυτός υπέβαλε μέσω του Δικηγορικού Γραφείου Α&ΑΚ Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητας του  και ως εκ τούτου αυτός επανακτά, βάσει της εν λόγω διάταξης, όλες τις εξουσίες και τα ωφελήματα που αναστάλθηκαν δυνάμει του εδαφίου (3) του συγκεκριμένου άρθρου", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως "τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, Λούης Μάρκου και Σόνια Τσαχίδου. Ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home