Κύπρος: Άντρας ξυλοφόρτωσε γυναίκα σε Γραφείο Ευημερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κύπρος: Άντρας ξυλοφόρτωσε γυναίκα σε Γραφείο Ευημερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό με άσκηση βίας κατά γυναίκας σε κρατικές υπηρεσίες

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα...μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι γυναίκες σε όλο τον πλανήτη διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους. 

Κάποιες, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, έχουν μεγάλο δρόμο να διανύσουν, μέχρι να καταφέρουν να έχουν το σεβασμό που τους αξίζει. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην Offsite, μπροστά στα μάτια πολιτών που ήθελαν απλά να εξυπηρετηθούν. 

Άντρας, ο οποίος φέρεται να έχει κάποιο ρόλο στο εν λόγω γραφείο ευημερίας, για το οποίο για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, κτύπησε και πέταξε έξω από το γραφείο με τη βία, γυναίκα από την Σομαλία.

Διαβάστε επίσης: Ακάκι: Δείτε τη διαδρομή που ακολουθούν οι μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Η Offsite θα ερευνήσει ακόμα περισσότερο το εν λόγω περιστατικό και θα ζητήσει περαιτέρω λεπτομέρειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, καθώς ό,τι και να έχει συμβεί, είναι απαράδεκτο άντρας να ασκεί βία ενάντια σε μια γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Άμεση αντίδραση για το περιστατικό βίας σε Γραφείο Ευημερίας

Θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι πώς θα αντιδρούσαμε αν στη θέση της γυναίκας αυτής, βρισκόταν ένας δικός μας άνθρωπος. 

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι επιτέλους ως κοινωνία θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα, προς το σεβασμό των συνανθρώπων μας. 

Δείτε το βίντεο: 

Home