Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λάμπρου: Προετοιμασμένος ο Δήμος Πέγειας για τα καιρικά φαινόμενα

Offsite Team -
17.10.2022

Λάμπρου: Προετοιμασμένος ο Δήμος Πέγειας για τα καιρικά φαινόμενα

Thumbnail
Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ο Δήμος Πέγειας από τα καιρικά φαινόμενα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή

Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ο Δήμος Πέγειας από τα καιρικά φαινόμενα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή από την Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου, προσθέτοντας πως σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό με υπηρεσιακούς παράγοντες και το δημοτικό συμβούλιο Πέγειας, αποφασίστηκε να γίνει χρήση κονδυλίου με σκοπό την προετοιμασία και τους σχετικούς καθαρισμούς στην περιοχή του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως μέχρι στιγμής η Τοπική Αρχή δεν κλήθηκε για κανένα παράπονο προσθέτοντας πως τα συνεργεία του Δήμου Πέγειας βρίσκονται επί ποδός. Οι προετοιμασίες του Δήμου Πέγειας τους προηγούμενους μήνες για καθαρισμό ποταμών και τον καθαρισμό σχαρών των ομβρίων υδάτων συνέβαλαν στο να μην παρουσιαστεί πρόβλημα, μέχρι στιγμής, όπως είπε.

Πρόσθεσε πως από το πρωί της Δευτέρας περιόδευσαν στο έργο που βρίσκεται υπό εκτέλεση επί της Λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού, σημειώνοντας πως λειτούργησε το σύστημα ομβρίων με αποτέλεσμα να μην υπάρξει πρόβλημα.

Ο Δήμος Πέγειας, σημείωσε, είναι προετοιμασμένος για χειρότερα καιρικά φαινόμενα. Έστειλε ακόμη το μήνυμα στους δημότες να αποφύγουν να ρίχνουν οποιαδήποτε απόβλητα ή οτιδήποτε που θα έχει ως αποτέλεσμα να προκληθεί προβλήματα στους αγωγούς ομβρίων υδάτων.

ΚΥΠΕ

Home