Λάρνακα: Αποκτά Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη

Λάρνακα: Αποκτά Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη

Η ανακοίνωση του Δήμου

Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη αποκτά εντός του χρόνου η Λάρνακα.  

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την εξυπηρέτηση του κοινού από τα Κεντρικά Γραφεία επί της Λεωφόρου Αθηνών, ειδικότερα σε ώρες αιχμής, ο Δήμος προβαίνει σε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για διευκόλυνση των δημοτών.

 

"Εντός του τρέχοντος έτους θα λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημότη Λάρνακας που βρίσκεται στην Οδό Ανδρέα Μιαούλη, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου Γ’. Πρόκειται για το κτίριο των πρώην κεντρικών γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας, κοντά στο e- shop και σε μικρή απόσταση από το λιμάνι της πόλης", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο Κέντρο οι δημότες θα μπορούν να πληρώνουν δημοτικές φορολογίες, εξώδικα πρόστιμα Τροχονομίας του Δήμου, άδειες Πώλησης / Διατήρησης Υποστατικού Οινοπνευματωδών Ποτών, άδειες Πλανοδιοπώλησης, άδειες κατοχής σκύλων, έκδοση Υγειονομικών Πιστοποιητικών και άδεια Λειτουργίας Δημοσίας Κολυμβητικής  Δεξαμενής.  

Η ενέργεια του Δήμου Λάρνακας «αποσκοπεί στην επίλυση μέρους του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης και ειδικότερα της αποσυμφόρησης του προβλήματος εξεύρεσης χώρου στάθμευσης, αφού πλησίον του Κέντρου Εξυπηρέτησης υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης». 

Home