Λάρνακα: Η κατάσταση της υγείας των 2 που παρασύρθηκαν από όχημα

Λάρνακα: Η κατάσταση της υγείας των 2 που παρασύρθηκαν από όχημα

Δύο άτομα νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας, λόγω αμελούς οδήγησης του ενός

Δύο άτομα ηλικίας 46 και 29 χρόνων νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όταν ο 29χρονος χτύπησε τον 46χρονο με το αυτοκίνητο του, ενώ βρίσκονταν στην Κοινότητα Αβδελλερού της επαρχίας Λάρνακας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 1.20 μετά τα μεσάνυκτα, ο 29χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Αβδελλερό, όπου στην πλατεία της Κοινότητας διεξαγόταν χοροεσπερίδα.

 

Ο 29χρονος φέρεται αρχικά να χτύπησε με το αυτοκίνητο του 46χρονο πεζό και στη συνέχεια χτύπησε και δεύτερο άτομο ηλικίας 49 χρόνων, ο οποίος βρισκόταν πεζός κοντά στο σταθμευμένο όχημα του.

 

Στη συνέχεια ο 29χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

 Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τον 46χρονο και τον 29χρονο, ενώ ο 49χρονος δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Ο 46χρονος και ο 29χρονος νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.  

Εναντίον του 29χρονου οδηγού διερευνάται υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, επίθεσης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και τροχαίας σύγκρουσης.  

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Home