Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λεμεσός - Πειραιάς: Πρόβλημα με DALEELA - Έρχεται με καθυστέρηση

Offsite Team -
03.08.2022

Λεμεσός - Πειραιάς: Πρόβλημα με DALEELA - Έρχεται με καθυστέρηση

Μπήκε σχοινί στην προπέλα - Θα καθυστερήσει και η επόμενη αναχώρηση

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην άφιξη του DALEELA της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Λεμεσού-Πειραιά, λόγω ενός απρόοπτου τεχνικού προβλήματος.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Συγκεκριμένα, λόγω ασυνεννοησίας του πληρώματος του πλοίου και ενός εργάτη στην προβλήτα, ο κάδος του πλοίου μπλέχτηκε στην προπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κρατικό ραδιόφωνο, για λόγους ασφαλείας, παρόλο που το πλοίο έχει 2 μηχανές, πάρθηκε η απόφαση όπως δεν αγκυροβολήσει, με τον καπετάνιο να προχωρά στο αγκυροβόλιο.

Ακολούθως δύτες απελευθέρωσαν τον κάδο.  

Σημειώνεται πως για να μπορέσει να ταξιδέψει ξανά το πλοίο θα έπρεπε να εκδοθούν πιστοποιητικά ασφαλείας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπήρξε καθυστέρηση 12 ωρών.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στη Λεμεσό στις 08:00 το πρωί ωστόσο λόγω των καθυστερήσεων αναμένεται να φτάσει στις 18:00 το απόγευμα. 

Παράλληλα, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης, ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία και λήφθηκε η απόφαση όπως δοθούν στους επιβάτες κουπόνια για δωρεάν φαγητό. 

Καταληκτικά, λόγω του περιστατικού θα υπάρξει καθυστέρηση και με το επόμενο δρομολόγιο. Το πλοίο που θα αναχωρούσε στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι θα φύγει στις 22:30 το βράδυ. 

Από την Κυριακή τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά. 

Home