Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Lockdown: Τι ισχύει για το κυνήγι με τα νέα μέτρα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
12.11.2020

Lockdown: Τι ισχύει για το κυνήγι με τα νέα μέτρα

Thumbnail
Σε αυτές τις περιοχές κυνηγούν οι Λεμεσιανοί και Παφίτες

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Το κυνήγι δεν μένει ανεπηρέαστο από τα νέα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού. Το νέο διάταγμα για «κλείσιμο» των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου επηρεάζει και τους κυνηγούς. Τουλάχιστον μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και τις επόμενες 5 κυνηγετικές εξορμήσεις, οι κυνηγοί θα μπορούν να ψάχνουν το θήραμά τους μόνο στις επαρχίες τους.

>>>>Τοπικό Lockdown σε Λεμεσό και Πάφο - Τι ισχύει από σήμερα<<<<<

Δηλαδή, όσοι έχουν τη μόνιμή τους κατοικία στη Λεμεσό, θα πηγαίνουν για κυνήγι μόνο στην επαρχία Λεμεσού. Όσοι έχουν τη μόνιμή τους κατοικία στην Πάφο, θα κυνηγούν μόνο στην επαρχία Πάφου. Δεν μπορούν να βγουν προς άλλες επαρχίες. 

Επίσης, οι κυνηγοί που κατοικούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου θα ψάχνουν θήραμα και στις τρεις αυτές επαρχίες μόνο. Δεν μπορούν να πηγαίνουν δηλαδή για κυνήγι σε Λεμεσό και Πάφο. 

Με βάση το διάταγμα, όσοι έχουν διάταγμα κυνηγίου θα μπορούν να εξορμούν κάθε Τετάρτη και Κυριακή από τις 03:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τα μέτρα, οι κάτοικοι της επαρχίας Λεμεσού θα μπορούν να μετακινούνται σε αυτές τις περιοχές: Οι 112 περιοχές που δικαιούνται οι Λεμεσιανοί να πηγαίνουν/Χάρτης

Oι κάτοικοι της Πάφου θα μπορούν να μετακινούνται σε αυτές τις περιοχές: Οι 125 περιοχές που δικαιούνται οι Παφίτες να πηγαίνουν/Χάρτης

 

Home