Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λουκέτο σε μπυραρία - Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Offsite Team -
25.08.2021 - 17:20

Λουκέτο σε μπυραρία - Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Πωλούσε και ποτά χωρίς άδεια

Διάταγμα αναστολής της λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση λειτουργίας του υποστατικού χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, καθώς και παρακοής Δικαστικού διατάγματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Πρόκειται για μπυραρία στο Παραλίμνι, όπου κατά τη διάρκεια πρόσφατων ελέγχων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, επανειλημμένα διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι στο υποστατικό εκθέτονταν και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Μετά και την καταχώρηση υποθέσεων για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η Αστυνομία, μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, υπέβαλε στις 11 Αυγούστου, αίτημα στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού, μέχρι την εκδίκαση τους. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, ωστόσο σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι το υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση του Δικαστικού διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση για εκδίκαση νέας υπόθεσης λειτουργίας του υποστατικού χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Αρμόδια Αρχή, καθώς και υπόθεσης παρακοής του Δικαστικού διατάγματος, ενώ παράλληλα υπέβαλε νέο αίτημα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για έκδοση διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μετά από ακροαματική διαδικασία και αφού το Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα απόλυτο διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Home