Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λουκέτο σε Οικοδομές και Λιανεμπόριο - Μέχρι πότε

Offsite Team -
23.03.2020 - 21:38

Λουκέτο σε Οικοδομές και Λιανεμπόριο - Μέχρι πότε

Thumbnail
Αναμένεται το σχετικό διάταγμα για τα επαγγέλματα που θα επιτρέπεται να ασκούν τις εργασίες τους κανονικά

Το κλείσιμο εργοταξίων και επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, πλην μερικών εξαιρέσεων, για τρεις εβδομάδες ανακοίνωσε απόψε (23/3) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά το διάγγελμά του.

Όπως ανέφερε από τις 06.00 μ.μ. αύριο Τρίτη (24/3) μέχρι και τις 13 Απριλίου, όλες οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου θα αναστείλουν τις εργασίες τους, πλην των επιχειρήσεων που θα περιλαμβάνονται σε σχετικό Διάταγμα που θα εκδοθεί εντός της ημέρας από τον Υπουργό Υγείας.

Εξ όσων γίνεται κατανοητό από το Διάγγελμα του Προέδρου αλλά και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση τα Εργοστάσια, Δικηγορικά γραφεία, Λογιστικά Γραφεία καθώς και υπηρεσίες συνεχίζουν κανονικά τις εργασίες τους.

Επίσης, τερματίζονται οι λαϊκές αγορές, παζαράκια και η πλανοδιοπώληση, καθώς και οι εργασίες σε εργοτάξια, πλην όσων αφορούν έργα δημόσιας ωφελείας, κατόπιν σχετικής άδειας του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σημειώνεται ότι ποιές επιχειρήσεις θα μείνουν ανοικτές θα ξεκαθαρίσουν στο διάταγμα του υπουργού Υγείας που θα εκδωθεί αύριο.

Home