Μαχαιρώματα στον Στρόβολο: Χειροπέδες σε 44χρονο

Μαχαιρώματα στον Στρόβολο: Χειροπέδες σε 44χρονο

Απόπειρα φόνου εξετάζει η Αστυνομία - Σε σοβαρή κατάσταση πρώην αστυνομικός

Στη σύλληψη 44χρονου προχώρησε αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 44χρονος φέρεται να μετέβηκε στα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα και με τη χρήση χαρτοκόπτη να τραυμάτισε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, καθώς και 49χρονο πρώην αστυνομικό. 

 Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 39χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. 

Ο 49χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος φέρει τραύμα στην περιοχή του λαιμού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης: Μαχαιρώματα Στρόβολος: Πρώην Αστυνομικός σοβαρά τραυματίας

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης, ο 44χρονος και τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, το οποίο ισχυρίστηκε ότι σπρώχτηκε από τον 44χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολυθήκαν και οι δύο. 

Εναντίον του 44χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Home