Με «drive-in» αρχίζει το θερινό σινεμά του θεάτρου Ριάλτο

Με «drive-in» αρχίζει το θερινό σινεμά του θεάτρου Ριάλτο

Το πρόγραμμα των παραστάσεων

Την  ευκαιρία να απολαύσουν μέσα στα αυτοκίνητα τους την εμπειρία του θερινού σινεμά θα έχουν οι κινηματογραφόφιλοι, καθώς το θέατρο Ριάλτο εγκαινιάζει τις «drive – in» προβολές, στο γειτονικό χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ Λεμεσού.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού του προγράμματος, το οποίο αναδιαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας, υπό τον γενικό τίτλο «Rialto Open Air», αρχίζουν οι κινηματογραφικές προβολές που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες βραβευμένες ταινίες Κυπρίων δημιουργών καθώς και Ευρωπαϊκές ταινίες που έχουν διακριθεί για την πρωτοτυπία, την τρυφερότητα αλλά και το χιούμορ τους.  

Οι προβολές θα επεκταθούν φέτος  σε ολόκληρο τον χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ, στον οποίο τα τελευταία χρόνια το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνει το θερινό του σινεμά, ενώ όπως σημειώνεται, θα  τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγείας, με ελεγχόμενη είσοδο του κοινού.

Για την ασφαλή διοργάνωση του φετινού θερινού σινεμά,  το κοινό προτρέπεται να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του είτε ηλεκτρονικά www.rialto.com, είτε  από το ταμείο του θεάτρου 77777745.  Σημειώνεται ότι θα διατίθενται εισιτήρια για  θέσεις  και  αυτοκίνητα.

Επίσης, για σκοπούς ελέγχου και ομαλότερης πρόσβασης, η εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτοκίνητα θα γίνεται μόνο μέχρι και 24 ώρες πριν από  κάθε προβολή, ενώ  θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα μέχρι τις 20:45. Στο χώρο προβολών θα λειτουργεί ταμείο για μικρό αριθμό εισιτηρίων θέσεων μέχρι τις 20:50.

Συγκεκριμένα το θερινό σινεμά του θεάτρου Ριάλτο ξεκινά στις 17 Ιουνίου με την Ιταλική ταινία «Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ» του Riccardo Milani και ακολουθεί, στις 19 Ιουνίου, η ταινία του Μάριου Πιπερίδη «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» που to 2018 απέσπασε το μεγάλο Βραβείο Καλύτερης Ξένης Ταινίας στο Φεστιβάλ Tribeca.

Διαβάστε επίσης: Με από 25 ευρώ διακοπές στην Κύπρο / Αυτές είναι οι προσφορές

Στις 24 Ιουνίου θα προβληθεί η γαλλική ταινία του Nicolas Bedos «Ραντεβού στο Belle Époque» και στις 26 Ιουνίου η ταινία παραγωγής Ελλάδας και Κύπρου  «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη», του Σταύρου Παμπαλλή.

Το θερινό σινεμά συνεχίζεται την 1η Ιουλίου με την γερμανο-σουηδικής παραγωγής ταινία «Και Μετά Χορέψαμε» του Levan Akin, ενώ στις 10 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Η ολοκαίνουργια…Καινή Διαθήκη» βελγο-γαλλικής παραγωγής, του   Jaco Van Dormael.

Στις 17 Ιουλίου θα προβληθεί η κυπριακή ταινία «Μικρά Λευκά Φακελάκια», του Σωτήρη Χρίστου και στις 29 Ιουλίου η γαλλική ταινία «Οι Αόρατες», του Louis-Julien Petit.

Όλες οι προβολές αρχίζουν στις 21:00 και θα γίνονται στους αυθεντικούς διαλόγους, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

KΥΠΕ

 

Home