Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με δυσκολίες λειτουργεί το 80% των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Offsite Team -
07.08.2020 - 12:24

Με δυσκολίες λειτουργεί το 80% των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Thumbnail
"Τα περισσότερα από αυτά συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα"

Αν και διανύουμε τον Αύγουστο εντούτοις, η κατάσταση με τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν είναι σε καλά επίπεδα, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλλή, προσθέτοντας πως σήμερα έχουν επαναλειτουργήσει τα 640 κέντρα αναψυχής περίπου στην Επαρχία Πάφου.  

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καλλής ανέφερε πως  μπορεί να έχουν λειτουργήσει το 80% των κέντρων, δηλαδή τα 640 από τα 800 περίπου όμως, τα περισσότερα από αυτά συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα και γενικά, να υπολειτουργούν. 

Ακόμη και κέντρα της πρώτης γραμμής, είπε, λειτούργησαν πριν μερικές μέρες.

Μπαράκια, καφετέριες και κέντρα κοντά στη θάλασσα, τόνισε, καταγράφουν έναν καλό κύκλο εργασιών κυρίως τα Σαββατοκύριακα, αναφέροντας ωστόσο πως τα υπόλοιπα αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης.

Σχετικά με τις καταγγελίες, ο κ. Καλλής εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αριθμό των καταγγελιών που καταγράφονται στην Πάφο, σημειώνοντας ότι, βάσει των πληροφοριών του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου, πολλές εξ΄αυτών είναι άδικες. 

Επιπρόσθετα, κάλεσε την Αστυνομία να κάνει μεν τη δουλειά της ιδιαίτερα τώρα με την πανδημία αλλά εκεί όπου μπορεί, να κάνει συστάσεις αντί να προχωρά σε εξώδικα.

Ακολούθως ο κ. Καλλής εξέφρασε τον προβληματισμό του για το τι θα γίνει από τον ερχόμενο μήνα και μετά. Τουρίστες, είπε, δεν υπάρχουν ενώ οι διακοπές των Κυπρίων ολοκληρώνονται τέλος Αυγούστου. Για το λόγω αυτό, ανέφερε, θα πρέπει η Κυβέρνηση να έρθει να στηρίξει τα κέντρα αναψυχής των τουριστικών περιοχών, όπως την Πάφο και πέραν του Αυγούστου αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο.

Σε αντίθετη περίπτωση αναμένετε τα περισσότερα κέντρα σύντομα να βάλουν λουκέτο, κατέληξε ο κ. Καλλής.

ΚΥΠΕ

Home