Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με εκδορές η μαθήτρια που έπεσε από εν κινήσει λεωφορείο

Offsite Team -
02.02.2022 - 21:22

Με εκδορές η μαθήτρια που έπεσε από εν κινήσει λεωφορείο

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνώνται

Τις συνθήκες τραυματισμού κοριτσιού, ηλικίας 15 ετών, μετά από πτώση της από εν κινήσει λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, διερευνά η Αστυνομία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, επικοινώνησε με την Αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού και ανάφερε ότι, λίγο νωρίτερα, ενώ η κόρη της επέβαινε σε λεωφορείο, που μετέφερε στις κατοικίες τους, μαθητές από Γυμνάσιο στο Πέρα Χωρίο, σε σημείο λίγο πριν από στάση λεωφορείου, στη διαδρομή προς Λύμπια, ενώ το λεωφορείο κινείτο στο δρόμο, άνοιξε η πόρτα ασφαλείας του, με αποτέλεσμα η ανήλικη να πέσει έξω στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ τη 15χρονη μετέφερε η μητέρα της σε προσωπικό τους ιατρό, που διαπίστωσε ότι αυτή έφερε εκδορές στο ένα της χέρι και στο ένα της πόδι.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, κλήθηκε από την Αστυνομία, λειτουργός των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ο οποίος εξέτασε τη μηχανική κατάσταση του λεωφορείου και της πόρτας ασφαλείας του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνώνται από την Αστυνομία, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Home