Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με το νυστέρι στο χέρι και τα απογεύματα οι γιατροί του ΟΚΥπΥ

Της Κωνσταντίνας Χατζηανδρέα -
08.09.2022 - 06:30

Με το νυστέρι στο χέρι και τα απογεύματα οι γιατροί του ΟΚΥπΥ

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ

Της Κωνσταντίνας Χατζηανδρέα

Μετά την απογευματινή εργασία στα δημόσια νοσηλευτήρια η οποία ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα (5/9), σειρά παίρνουν τα χειρουργεία. 

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Οι πρώτες ημέρες εφαρμογής του προγράμματος της απογευματινής εργασίας έχουν καλά αποτελέσματα. Από πλευράς ΟΚΥπΥ ευελπιστούν ότι το πρόγραμμα αυτό θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο ούτως ώστε να αποδώσει στα μέγιστα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού στα νοσοκομεία για το απόγευμα

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν και τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ. 

Σε δηλώσεις του στην OffsiteNews ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Πάμπος Χαριλάου ανέφερε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή «καταρτίζονται οι λίστες και θα τεθούν ενώπιον της αρμόδιας ομάδας ελέγχου».

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, τα χειρουργεία στα δημόσια νοσηλευτήρια αναμένεται να αυξηθούν, αφού οι γιατροί πλέον θα βρίσκονται με το νυστέρι στα χέρια και τα πρωινά αλλά και τα απογεύματα.

Την ίδια ώρα σε σχέση με τις ειδικότητες στις οποίες υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής για χειρουργεία, ο κ. Χαριλάου ανέφερε πως μερικές από αυτές είναι: η καρδιοχειρουργική, η νευροχειρουργική, η ουρολογία, η επεμβατική καρδιολογία.

Μετά και την κατάρτιση των λιστών αναμένεται όπως ενημερωθούν οι ασθενείς για τον προγραμματισμό των χειρουργείων. 

Home