Με σκαμπανεβάσματα ο καιρός / Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Με σκαμπανεβάσματα ο καιρός / Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευµα, στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, ενώ το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και στα βόρεια. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται σε ορισµένες περιοχές µεµονωµένες βροχές, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά.

Την Τετάρτη, η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη, θα σηµειώσει πτώση και µικρή περαιτέρω πτώση την Παρασκευή, για να κυµανθεί γενικά λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ 

Home