Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με την οργάνωση Zoe vs War Violence συναντήθηκε η Δράκου

Offsite Team -
02.09.2022 - 13:18

Με την οργάνωση Zoe vs War Violence συναντήθηκε η Δράκου

Συζητηθήκαν θέματα που αφορούν τους στόχους και το έργο της οργάνωσης

Σε εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Στέφη Δράκου με την Πρόεδρο και μέλη του Zoe vs War Violence, συζητηθήκαν θέματα που αφορούν τους στόχους και το έργο της οργάνωσης.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Η Πρόεδρος απεύθυνε τις ευχαριστίες και την εκτίμησή της στην κα Υπουργό για τη διαχρονική της στήριξη σε οργανώσεις που ασχολούνται με τη γυναίκα και τα δικαιώματά της. Ανέφερε αναλυτικά τις δράσεις της οργάνωσης για την αναγνώριση, την καταδίκη και τον τερματισμό όλων των μορφών βίας κατά γυναικών στη διάρκεια ένοπλων συρράξεων.

Η κα Υπουργός συνεχάρη την οργάνωση για την πρωτοβουλία και για τους στόχους που έθεσε κυρίως σε αυτό το κρίσιμο χρονικά σημείο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, αφού ως χώρα ακόμη βιώνουμε τις επιπτώσεις της τούρκικης εισβολής στο νησί μας.

1

Τέλος, η κα Υπουργός διαβεβαίωσε για τη στήριξη του Υπουργείου στο έργο της οργάνωσης, ενθαρρύνοντας παράλληλα τα μέλη της να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα.

Home