Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μεγάλη απάτη από 66χρονο -Απέσπασε €600 χιλιάδες από εκπαιδευτικό

Offsite Team -
13.03.2019 - 15:25

Μεγάλη απάτη από 66χρονο -Απέσπασε €600 χιλιάδες από εκπαιδευτικό

Thumbnail
Στις 27 Μαρτίου η απόφαση Κακουργιοδικείου για περιοριστικούς όρους στην υπόθεση απάτης σε βάρος εκπαιδευτικού

Πρόβλημα με την εκπλήρωση των όρων του προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος φέρεται να αντιμετωπίζει ο 66χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση απάτης σε βάρος πρώην εκπαιδευτικού. Ο 66χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του  Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ενώ στη σημερινή δικάσιμο εκπροσωπήθηκε από τον Δικηγόρο Κωστή Ευσταθίου.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο 66χρονος δεν κατέστη δυνατό να εκπληρώσει τους όρους που αρχικά του επιβλήθηκαν και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 27 Μαρτίου του 2019 προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με τα νέα διαβήματα που έγιναν για τους περιοριστικούς όρους του 66χρονου αλλά και για σκοπούς ακρόασης χωρίς την προσκόμιση μαρτύρων.

Ο 66χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για την υπόθεση απάτης σε βάρος πρώην εκπαιδευτικού και απόσπασης χρημάτων ύψους περίπου 600 χιλ. ευρώ .

Για την ίδια υπόθεση έχει καταδικαστεί σε εξαετή ποινή φυλάκισης δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 56 ετών από την Λευκωσία, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξεύρει τα στοιχεία και τρίτου προσώπου . 

Σύμφωνα με το ιστορικό, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται τρία άτομα τα οποία απόσπασαν από συνταξιούχο καθηγήτρια  περίπου 600 χιλ. ευρώ, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας.

Φέρονται να ανέφεραν στην παραπονούμενη ότι η κατοικία της θα γίνει διατηρητέα και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα της επιστρέφονταν τα χρήματα από το Κράτος. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 και τα αδικήματα διαπράχθηκαν  μεταξύ των ημερομηνιών  5.10.2016 με 29.11.2017.

Home