Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας για τα τροχαία στην Πάφο

Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας για τα τροχαία στην Πάφο

Έγιναν 180 καταγγελίες

Συντονισμένη εκστρατεία διενεργήθηκε για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων το Σαββατοκύριακο στην επαρχία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 180 καταγγελίες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 89 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, 8 οδηγοί για οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 καταγγελία αφορούσε οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 8 καταγγελίες έγιναν για οδήγηση χωρίς κατοχή ασφάλειας, 3 καταγγελίες για στάθμευση σε χώρο αναπήρων, 1 καταγγελία για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς κράνος.

Επίσης έγιναν 3 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 3 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 1 καταγγελία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και άλλες 62 καταγγελίες για άλλες τροχαίες παραβάσεις.  Ακόμη έγινε και 1 κατάσχεση οχήματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όσον αφορά τις οδικές συγκρούσεις εντός του Σαββατοκύριακου σημειώθηκαν 5 τροχαίες οδικές συγκρούσεις, εκ των οποίων η μία είχε σοβαρούς τραυματισμούς, η μία ελαφρούς τραυματισμούς και οι τρεις υλικές ζημιές. Όσον αφορά τα θύματα, ένα πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά και δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφριά.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και τις τροχαίες παραβάσεις θα συνεχιστούν.

ΚΥΠΕ

Home