Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέχρι 65% οι ακυρώσεις κρατήσεων στα κέντρα αναψυχής λόγω μέτρων

Offsite Team -
27.12.2021 - 09:06

Μέχρι 65% οι ακυρώσεις κρατήσεων στα κέντρα αναψυχής λόγω μέτρων

Οι περισσότεροι παράγγελναν take away στους χώρους όπου διέμεναν

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid- 19 επηρέασαν την κίνηση στα κέντρα αναψυχής, σε όλη την Κύπρο κατά τις ημέρες των εορτών, με ακυρώσεις στις κρατήσεις και στην κίνηση που κυμαίνεται από 50% μέχρι 65%, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ο κ. Θρασυβούλου  ανέφερε πως λόγω της κατάστασης οι εκδηλώσεις των εταιριών που είχαν προγραμματιστεί ακυρώθηκαν, ενώ κάποιες άλλες δεν προγραμματίστηκαν καθόλου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πρόσθεσε πως αύξηση στην κίνηση σημειώθηκε στα ορεινά χωριά της Κύπρου με τα χριστουγεννιάτικα χωριά. Ο κ. Θρασυβούλου ωστόσο ανέφερε πως λίγοι κάθισαν για φαγητό στα κέντρα αναψυχής των ορεινών κοινοτήτων, και οι περισσότεροι παράγγελναν take away στους χώρους όπου διέμεναν. 

Η Ομοσπονδία, συνέχισε, “παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες και πρέπει να κρατούμε τις ισορροπίες με τους επιχειρηματίες που υποφέρουν, αλλά και με το Υπουργείο και τους επιδημιολόγους”. 

Είπε τέλος, πως ως τουριστική χώρα, έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε την πανδημία στα πιο χαμηλά επίπεδα για μια καλή τουριστική περίοδο που θα μας επιτρέψει να δούμε καλύτερες μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home