Μένει ως έχει προς το παρόν η Κάρτα Φιλάθλου

Μένει ως έχει προς το παρόν η Κάρτα Φιλάθλου

Δεν πάει ολομέλεια την Παρασκευή η Πρόταση Νόμου του ΔΗΣΥ για αλλαγές 

Δεν πηγαίνει στην τελευταία Ολομέλεια της Βουλής πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές η πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ για αλλαγές στην Κάρτα Φιλάθλου.

Αν και υπήρξε συζήτηση στον επιτροπή Νομικών της Βουλής τόσο χθες όσο και σήμερα τελικά αποφασίστηκε ότι η συζήτηση για όποιες αλλαγές συνεχιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, καθώς τα σωματεία μέσω της ΚΟΠ δεν ήταν ικανοποιημένα με την πρόταση να εκδίδουν τα ίδια την Κάρτα και να τηρείται το μητρώο από τον ΚΟΑ, αφού ήθελαν να διατηρούν τα ίδια το μητρώο τους.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι θα ήταν οξύμορο να προχωρήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις όσον αφορά το κομμάτι αλλαγής ποινών και έτσι αποφασίστηκε να ξανά συζητηθεί το όλο θέμα το Σεπτέμβριο οπότε και αναμένεται να φτάσει στην Βουλή το τροποποιητικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μετά από την εξέλιξη η Κάρτα Φιλάθλου μένει ως έχει παρά το γεγονός ότι 10 από τα 12 σωματεία της πρώτης Κατηγορίας μέσω της ΚΟΠ ζήτησαν αναστολή της.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά διαφάνηκε ότι εντός της Επιτροπής υπήρχε ομοφωνία ακόμα και για αναστολή του θεσμού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Home