Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες επιστρέφει ο καύσωνας

Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες επιστρέφει ο καύσωνας

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Κατά τις αυγινές ώρες κυρίως, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη

Αύριο, μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί πολύ σύντομα κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται στη χερσόνησο της Καρπασίας. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις αυγινές ώρες θα σχηματίζεται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Home