Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή

Ο οδηγός παραβίασε κόκκινο σηματοδότη

Σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα, χωρίς τραυματίες, ενεπλάκη 51χρονος οδηγός ο οποίος οδηγούσε με 111 mlg αλκοόλης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 01.40 σήμερα τα ξημερώματα, 51χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια, όταν παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση της Λεωφόρου Παλαιών Πατρών Γερμανού και της Αλέξανδρου Παναγούλη.

 

Αποτέλεσμα της παραβίασης του κόκκινου σηματοδότη ήταν ο 51χρονος να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος και ερχόταν από την Οδό Αλέξανδρου Παναγούλη.

 

Μετά τη σύγκρουση ο 51χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος από τη Ρωσία, 34 χρόνων.  

Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο δεν αποδέχθηκε εισήγηση των γιατρών να παραμείνει προληπτικά για περίθαλψη.  

Στη σκηνή του ατυχήματος μετέβησαν άνδρες της Τροχαίας Λάρνακας οι οποίοι ακολούθησαν το αυτοκίνητο, που ήταν κτυπημένο και άφησε εμφανή ίχνη στο δρόμο.  

Η Αστυνομία εντόπισε τελικά τον οδηγό στο σπίτι του στη περιοχή του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς στην Αραδίππου.  

Τα μέλη της Δύναμης διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης στον 51χρονο με προκαταρκτική ένδειξη 118mlg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και τελική ένδειξη 111 mlg.  

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.  

Home