Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιχαηλίδης: Διαπιστευτήρια στον Οργ. Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Offsite Team -
19.12.2019 - 12:11

Μιχαηλίδης: Διαπιστευτήρια στον Οργ. Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Thumbnail
Ο Κύπριος Αντιπρόσωπος αναφέρθηκε περαιτέρω στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ΑΟΖ

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Διεθνή Οργανισμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Γιάννης Μιχαηλίδης, επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Francesco La Camera, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Κύπρος θα μπορούσε να μετατραπεί σε περιφερειακό κέντρο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Κατά την επίδοση των διαπιστευτηρίων του, στις 15 Δεκεμβρίου, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε στον κ. La Camera τη βούληση της Κύπρου για ενεργό συμμετοχή στον Οργανισμό και στις δράσεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επίσης, τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Κύπρου να φιλοξενήσει την 7η Διεθνή Διάσκεψη για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Ενεργειακή Απόδοση, καθώς και την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την κλιματική αλλαγή. Αναφέρθηκε περαιτέρω στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ΑΟΖ.

Τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ήδη εξαίρετη συνεργασία μεταξύ της Κύπρου και του Οργανισμού θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

ΚΥΠΕ

Home