Μιχαηλίδης: Να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά τους

Offsite Team -
26.05.2021 - 16:07

Μιχαηλίδης: Να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά τους

Κάλεσε το προσωπικό των αθλητικών εγκαταστάσεων Πάφου

Να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά τους, κάλεσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης το προσωπικό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Πάφο, με το οποίο συναντήθηκε την Δευτέρα 24 Μαΐου.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, ο κ. Μιχαηλίδης συγχάρηκε τον Λειτουργό Αθλητικών Εγκαταστάσεων (ΛΑΕ) Πάφου Στέλιο Παπαγεωργίου και όλα τα μέλη του προσωπικού για την εργατικότητα και τη συνέπεια που επιδεικνύουν, αφήνοντας ικανοποιημένο το αρμόδιο τμήμα του Οργανισμού, καθώς και τις ομάδες και τους αθλητές που χρησιμοποιούν το στάδιο και την κλειστή αίθουσα και τους κάλεσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, τονίζοντας ότι τόσο το ΔΣ όσο και η διεύθυνση του ΚΟΑ είναι πάντοτε κοντά τους.  

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με προπονητές και αθλητές στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου «Κόροιβος», οι οποίοι προπονούνται στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Συνομίλησε μαζί τους και τους ενημέρωσε για τη διαδικασία αντικατάστασης του ταρτάν.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν το Μέλος ΔΣ Λεόντιος Τσέλεπος, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, και η προϊσταμένη διαχείρισης αθλητικών χώρων Πασχαλίνα Μαγνήτη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», καθώς και θέματα που απασχολούν το προσωπικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home