Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Α. Μιχαηλίδης: Στο επίκεντρο του ΚΟΑ ο αθλητής

Offsite Team -
30.12.2019 - 19:34

Α. Μιχαηλίδης: Στο επίκεντρο του ΚΟΑ ο αθλητής

Thumbnail
Όσα ανέφερε σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Στο επίκεντρο του ΚΟΑ είναι ο ίδιος ο αθλητής, αναφέρει ο Πρόεδρος του οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης σε πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα, σημειώνοντας ότι η πρόκριση έντεκα αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δύο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο και με την ελπίδα πρόκρισης μερικών άλλων, είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε χαρά και περηφάνια.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, «οι σχεδιασμοί του ΚΟΑ αποδίδουν ήδη καρπούς τόσο στον αγωνιστικό τομέα με τις ψηλές επιδόσεις και διακρίσεις, όσο και στον τομέα του αθλητισμού ενασχόλησης και ψυχαγωγίας αλλά και στη μαζικοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικού αθλητισμού».

Διαβεβαιώνει ότι «αποτελεί δέσμευση μας ότι το ενδιαφέρον και η φροντίδα του ΚΟΑ θα μεγιστοποιηθούν στον χρόνο που μας έρχεται».

Στα αξιοπρόσεκτα καταγράφουμε τον νέο σχεδιασμό για στήριξη των αθλητών με προοπτική, αναφέρει, προσθέτοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα αυτού του πρωτοποριακού σχεδιασμού, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσουν καρπούς και αυτό θα διαφανεί στην πορεία.  

«Οι προσπάθειες για ανάπτυξη και εμπέδωση μιας σύγχρονης αθλητικής παιδείας με επίκεντρο την αθλητική ενασχόληση όλων των πολιτών, βρίσκουν την αμέριστη και δυναμική συμπαράσταση του Οργανισμού», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.

Αναφέρεται στην καθιέρωση νέων συνθηκών λειτουργίας του αθλητισμού και στο άνοιγμα νέων ελπιδορφόρων προοπτικών για το μέλλον, δίνοντας ως παράδειγμα την ελεύθερη πρόσβαση και σε κατάλληλες συνθήκες των αθλουμένων στους αθλητικούς χώρους.

Αυτό, προσθέτει, εμπεριέχεται και στο σχεδιασμό μας για τη δημιουργία περιφερειακών γηπέδων με τη συμμετοχή πολλών κοινοτήτων.

«Στις προτεραιότητες μας όμως, είναι και η βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών χώρων, στόχο τον οποίο υλοποιούμε και θα τον συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Έννοια μας είναι η προσβασιμότητα και η καλή θέαση του φίλαθλου κοινού», προσθέτει.

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρεται και σε προβλήματα που πιθανόν να αναδεικνύονται στην πορεία, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αποδείξαμε ότι έχουμε την τόλμη και την αποφασιστικότητα να τα ξεπερνούμε και να τα επιλύουμε».

Τέτοια προβλήματα, αναφέρει, «είχαμε να αντιμετωπίσουμε με τα δελτία υγείας, σύστημα το οποίο αναβαθμίσαμε πλήρως, καθώς και με το νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι». Ένα έργο, προσθέτει, για το οποίο επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική.

Πρόκειται σύμφωνα με τον ίδιο για ένα έργο «που τώρα προχωρά με ταχείς ρυθμούς και πριν το τέλος του 2021 ο φίλαθλος  κόσμος της Λεμεσού, αλλά και ο κάθε κύπριος φίλαθλος, θα το χαίρεται και θα το απολαμβάνει με την αποπεράτωση του».  

«Στο επίκεντρο του ΚΟΑ είναι ο ίδιος ο αθλητής», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης. «Σε αυτόν επενδύουμε και προσδοκούμε για διακρίσεις και επιτυχίες», προσθέτει.

«Η πρόκριση έντεκα αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δύο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο και με την ελπίδα πρόκρισης μερικών άλλων, είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε χαρά και περηφάνια», τονίζει.

«Μεγαλύτερη χαρά και περηφάνια θέλουμε να νιώσουμε αν οι εν λόγω αθλητές μας ανεβούν στο ψηλότερο βάθρο.  Είναι στόχος εφικτός και πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε», ανάφερει ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.

Χαιρετίζει επίσης τις προσπάθειες όλων των αθλητών, αλλά και όλων όσων συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία του κυπριακού αθλητικού οικοδομήματος.

ΚΥΠΕ

Home