Μίλησε με την κυπριακή αστυνομία ο Γκιώνης - Στέλνει επιστολή

Μίλησε με την κυπριακή αστυνομία ο Γκιώνης - Στέλνει επιστολή

Χρ. Ανδρέου: «Θα αξιολογήσουμε την επιστολή και θα πράξουμε ανάλογα» - Τι είπε ο Γκιώνης για εμπλοκή Κυπρίων

Εντός της ημέρας θα αποστείλει στην Αστυνομία ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης όλες τις πληροφορίες που κατέχει σχετικά με το ύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα και την εμπλοκή Κυπρίων. Αυτό δεμεύτηκε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε σήμερα με το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι πριν από τη σημερινή επικοινωνία έγιναν πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες εντοπισμού του κ. Γκιώνη είτε τηλεφωνικά, είτε μηνυμάτων στο φωνοτηλέφωνό του, Ο κ. Ανδρέου είπε ότι ο κ. Γκιώνης έδωσε τη δική του εκδοχή για το γεγονός ότι δεν επικοινώνησε με την Αστυνομία χθες.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «αναμένουμε σήμερα την επιστολή του. Θα την αξιολογήσουμε και αναλόγως θα πράξουμε»

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ηλία Γκιώνη στο «Πρωϊνό Δρομολόγιο» του Τρίτου, υπάρχουν πληροφορίες για μετακινήσεις γυναικών από την Κύπρο προς την Ελλάδα, αλλά και το Ντουμπάι. Μίλησε, επίσης, για εμπλοκή ανήλικων παιδιών, για στοιχεία με ονόματα από την Κύπρο, καθώς και για συναλλαγές με επιχειρηματίες στην Κύπρο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Παράλληλα, ο ακτιβιστής απέρριψε τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας για μη ανταπόκριση σε κλήσεις της και μίλησε για απόπειρα στοχοποίησης του. Επανέλαβε, επίσης, τους φόβους για συγκάλυψη της υπόθεσης και τόνισε ότι θα συνεννοηθεί με τον δικηγόρο του και το δικηγόρο της 24χρονης κοπέλας η οποία κατήγγειλε βιασμό της, προτού δώσει στοιχεία στις κυπριακές αρχές.

Home