Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιτσερό: Αδύνατο να αντληθεί το νερό - Τα επόμενα βήματα (Βίντεο)

Offsite Team -
18.04.2019 - 17:18

Μιτσερό: Αδύνατο να αντληθεί το νερό - Τα επόμενα βήματα (Βίντεο)

Thumbnail
Οι τελευταίες πληροφορίες

Είναι αδύνατο για λόγους ασφαλείας να αντληθεί το νερό από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου την Κυριακή εντοπίστηκε η σορός της Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες και όπου συνεχίζονταν οι έρευνες εξετάζοντας το ενδεχόμενο εκεί να βρίσκεται η σορός της κόρης της, η οποία είχε, επίσης, δηλωθεί ως ελλείπουσα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.  

Σήμερα έγινε υπηρεσιακή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει άντληση του νερού από το φρεάτιο γιατί όταν αφαιρεθεί ο όγκος του νερού θα υποχωρήσουν τα τοιχώματα και έτσι το όλο εγχείρημα κρίθηκε μη ασφαλές.

Στη σύσκεψη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συμμετείχε και το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης και άλλοι ειδικοί επί του θέματος, καθώς και πρόσωπα που γνωρίζουν την περιοχή και έγινε ενδελεχής συζήτηση.

 Οι ανακριτικές αρχές επικεντρώνονται τώρα σε άλλους τρόπους για τα επόμενα βήματά τους με σκοπό τον εντοπισμό της κόρης της γυναίκας, η οποία είχε επίσης δηλωθεί ως ελλείπουσα.

Η σκηνή στο Μιτσερό εξακολουθεί να φρουρείται.  

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ

 

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ  και έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες απαντά η Αστυνομία στις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπόθεση. Πηγή κοντά στις έρευνες ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι από την πρώτη στιγμή που μητέρα και κόρη είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα, είχαν ανακριθεί άτομα του περιβάλλοντος της γυναίκας και πρόσωπα από τον εργασιακό της χώρο και παραλήφθηκαν και κάποια τεκμήρια προς διερεύνηση.

Επίσης, είχαν ενημερωθεί και οι αρχές των Φιλιππινών για την εξαφάνιση και είχαν ενημερώσει την κυπριακή Αστυνομία ότι η γυναίκα και το παιδί της δεν είχαν ταξιδέψει στη χώρα τους. Επίσης είχε ενημερωθεί πλήρως και ο πρόξενος των Φιλιππίνων, με τον οποίο είχε συνάντηση μέλος της ανακριτικής ομάδας .

Home