Μιτσερό: Είδαν πολλοί τις βαλίτσες αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιτσερό: Είδαν πολλοί τις βαλίτσες αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

mitsero
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι βαλίτσες θα έκρυβαν ανθρώπινες σορούς

Αρκετοί φαίνεται να είδαν τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μτσερό, όπου σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο 35χρονος «Ορέστης», έβαλε τις σορούς της 39χρονης Maricar και της 36χρονης Livia Florentina Bunea, και της 8χρονης Elena Natalia Bunea.

Τα τελευταία 24ωρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από ντόπιους και τουρίστες, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κόκκινη λίμνη και κατέγραψαν τις βαλίτσες, χωρίς ωστόσο να μπορούν να διανοηθούν τι κρύβεται μέσα.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube στις 23 Φεβρουαρίου του 2018 μία τουρίστρια blogger που επισκέφθηκε την Κύπρο και την Κόκκινη λίμνη, μέσα στα πλάνα φαίνονται και βαλίτσες.

Μάλιστα, όταν έφτασε στη λίμνη, η blogger σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «είναι τόσο άσχημα εδώ, τόσο αηδιαστικά. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου», ενώ πρόσθεσε πως αισθάνεται τον θάνατο στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha μίλησε φωτογράφος ο οποίος, όπως ανέφερε, επισκέφθηκε τη λίμνη και φωτογράφησε τη βαλίτσα χωρίς όμως να σκεφτεί ότι μέσα υπήρχε ένα πτώμα.

Ανέφερε ότι του κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι μία βαλίτσα επέπλεε στη λίμνη, ωστόσο αυτό δεν του φάνηκε ύποπτο. 

Δείτε το βίντεο: 

Να υπενθυμίσουμε πως χθες, πολίτης κατέθεσε στην Αστυνομία υλικό που κατείχε στο κινητό του μετά από επίσκεψη που έκανε στη λίμνη πριν από μερικούς μήνες όπου φαίνονται οι βαλίτσες.

Φυσικά, παρόλο που οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πανομοιότυπα, ωστόσο δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες που να αποδεικνύουν ότι είναι οι βαλίτσες που χρησιμοποίησε ο 35χρονος.

Home