Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιτσερό: Οι βαλίτσες, το δέρμα, και ο «Ορέστης»

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Χατζηιωσήφ - Έκτορας Γεωργίου -
28.04.2019 - 08:18

Μιτσερό: Οι βαλίτσες, το δέρμα, και ο «Ορέστης»

Thumbnail
Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων θυμάτων του «Ορέστη»

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες των αρχών, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν τα υπόλοιπα θύματα από τις 7 δολοφονίες που ομολόγησε ο 35χρονος Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Οι Αρχές μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τρεις από τις επτά σορούς, και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, της 39χρονης Maricar Valdez και της 36χρονης Livia Florentina Bunea, με το μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea.

Στις 10.00 το πρωί αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες στην λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς να αποκλείεται και η χρήση σκάφανδρου και στο Μιτσερό.

Να σημειώσουμε πως, σήμερα αναμένεται να ανασυρθούν από την Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού τα δύο αντικείμενα που εντοπίστηκαν χθες, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον πρόκειται για κάποια/ες από τις σορούς των τριών πτωμάτων που ομολόγησε ο 35χρονος ότι πέταξε στη λίμνη.

Παράλληλα, στη λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο έχει εντοπιστεί δέρμα το οποίο έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται.

Στο μεταξύ, τις έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη φαίνεται να βοήθησε και υλικό που κατείχε πολίτης στο κινητό του όταν επισκέφθηκε πρόσφατα τη λίμνη. Συγκεκριμένα ο πολίτης φαίνεται να είχε φωτογραφήσεις τις βαλίτσες που επέπλεαν στη λίμνη.

Να υπενθυμίσουμε πως χτες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε για άλλες 8 ημέρες το διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Διαβάστε εδώ ζωντανά όλες τις εξελίξεις τις υπόθεσεις.

Home