Μιτσερό: Σκέψεις για ΟΥΚΑδες και ειδικό για θέματα serial killer

Μιτσερό: Σκέψεις για ΟΥΚΑδες και ειδικό για θέματα serial killer

Ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας σήμερα το πρωί

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να επαναρχίσουν εντατικά οι έρευνες σε Ξυλιάτο και Μιτσέρο.

Συνεχίζονται εκ νέου οι έρευνες στα 2 μέτωπα Μιτσερό και Ξυλιάτο τόσο για τον εντοπισμό νέων πτωμάτων όσο και την ανεύρεση της 6χρονης. 

Επιστρατεύουν και ΟΥΚΑδες

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, οι ανακριτές της υπόθεσης κάνουν σκέψεις να χρησιμοποιήσουν στις έρευνες άντρες της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της 6χρονης. 

Ψάχνουν ειδικό για θέματα «Serial killer»

Ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί με όλους τους Αστυνομικούς Διευθυντές των ΤΑΕ, για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για τις έρευνες. 

Όπως πληροφορούμαστε, θα εξεταστούν φάκελοι από παλιές υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων. 

Στο μεταξύ από πλευράς Αστυνομίας, υπάρχουν σκέψεις για να συνδράμει στις έρευνες ειδικός για θέματα κατά συρροή δολοφόνων.

Δυσκολίες στις έρευνες

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας οι διαδικασίες θα συνεχιστούν και σήμερα, καθώς όπως είπε υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι χρησιμοποιήθηκε νέος σύγχρονος εξοπλισμός, με τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ το οποίο έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε βάθος 300 μέτρων. 

Τέλος αναφέρθηκε σε κατασκευαστικά και άλλα εμπόδια εντός του φρεατίου, τα οποία δυσχεραίνουν το έργο των ερευνών.

Αποτελέσματα από νεκροτομή

Οι Αρχές αναμένούν σήμερα τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί στη σορό που ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Home