Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μόλις στο 3% της κανονικής για το μήνα, η βροχόπτωση μέχρι χθές

Offsite Team -
13.12.2022

Μόλις στο 3% της κανονικής για το μήνα, η βροχόπτωση μέχρι χθές

Μόλις στο 3% της κανονικής για μήνα Δεκέμβριο ανέρχεται η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μηνός μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη, το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης την ίδια περίοδο ανήλθε μόλις στα 3 χιλιοστά, ενώ η κανονική βροχόπτωση για ολόκληρο τον μήνα ανέρχεται στα 105,6 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την εν λόγω περίοδο σημειώθηκε στο Σαϊττά με 26,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 19% της κανονικής στην περιοχή για μήνα Δεκέμβριο.

Ακολουθούν τα Πλατάνια με 7,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο μόλις 4% της κανονικής βροχόπτωσης στην περιοχή για μήνα Δεκέμβριο, ο Πρόδρομος με 7,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο επίσης 4% της κανονικής και το Φρέναρος με 7,3 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 9% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή.

Στο τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης σημειώθηκε στην περιοχή της Πόλις Χρυσοχούς με 3,5 χιλιοστά, ποσότητα που αποτελεί την πρώτη βροχόπτωση που έπεσε στην περιοχή και στην Πάνω Παναγιά με 2,2 χιλιοστά, επίσης η πρώτη ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στην περιοχή.

ΚΥΠΕ

Home