Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μόνο κάθε πρώτο ΣΚ του μήνα οι γιατροί δημοσίου στα εφημερεύοντα

Offsite Team -
02.09.2022 - 14:53

Μόνο κάθε πρώτο ΣΚ του μήνα οι γιατροί δημοσίου στα εφημερεύοντα

Τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα οι εφημερίες θα στελεχώνονται από ιδιώτες παιδιάτρους και ιατρούς

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοινώνει πως μετά από σχετική απόφαση του ΟΑΥ, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, θα υποστηρίζει τα εφημερεύοντα ιατρεία, κάθε πρώτο Σαββατοκύριακο του εκάστοτε μήνα, με παιδίατρους και προσωπικούς ιατρούς ενηλίκων.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα οι εφημερίες θα στελεχώνονται από ιδιώτες παιδιάτρους και ιατρούς ενηλίκων στα δικά τους ιατρεία.

Τονίζει πως η αλλαγή στη στελέχωση των εφημερευόντων ιατρείων δεν επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία τους, ενώ σημειώνει ότι τα σημεία των ιατρείων του Οργανισμού σε κάθε επαρχία παραμένουν τα ίδια, όπως και οι διαδικασίες που απαιτούνται (έντυπα προς συμπλήρωση, sharepoint, rapid tests κ.ά.).

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά επιθεωρήσεις σε γιατρούς και νοσηλευτήρια το υπ.Υγείας

Περισσότερες πληροφορίες για τα Εφημερεύοντα Ιατρεία του ΟΚΥπΥ, είναι διαθέσιμα στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://shso.org.cy/efimerevonta-iatreia/

Σημειώνεται πως τα εφημερεύοντα ιατρεία εδώ και τρεις μήνες παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινό, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Ο ΟΚΥπΥ υποστηρίζει έμπρακτα τις εφημερίες που εξυπηρέτησαν με επιτυχία τους ασθενείς που χρειάστηκαν τις υπηρεσίες τους.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας που να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αποτελεί βασικό στόχο και συνεχή δέσμευση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Home