Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και 4Χ4 στο Τρόοδος

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και 4Χ4 στο Τρόοδος

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού στην περιοχή Τροόδους, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους), είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. 

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη, ενώ σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να καταστούν επικίνδυνοι. 

Επίσης, λόγω παγετού, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου, ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά, είναι ανοικτός για όλα τα οχήματα, ωστόσο λόγω παγετού ο δρόμος είναι επικίνδυνος.  

Στη Λάρνακα, από σήμερα μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 2μ.μ., θα εκτελούνται καθημερινά εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, σε τμήματα των λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως και Σπύρου Κυπριανού στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100-200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν πάντοτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Home