Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μπαρ στη Λεμεσό λειτούργησε κανονικά - Έγιναν καταγγελίες

Offsite Team -
26.04.2020 - 10:36

Μπαρ στη Λεμεσό λειτούργησε κανονικά - Έγιναν καταγγελίες

Thumbnail
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε κάθε επαρχία

Μπαρ στη Λεμεσό όπου λειτούργησε κανονικά χθες το βράδυ εντόπισε η Αστυνομία στα πλαίσια ελέγχων που διενέργηθηκαν σε υποστατικά. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, εντός του υποστατικού βρίσκονταν τρία άτομα τα οποία καταγγέλθηκαν.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Συγκεκριμένα, σε συνολικά 87 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια, από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί, η Αστυνομία, για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 4.733 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς στη Λευκωσία έγιναν 1.371 έλεγχοι και υπήρξαν 34 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 682 έλεγχοι και 28 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 664 έλεγχοι και 4 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 1.091 έλεγχοι και 8 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 287 έλεγχοι και 8 καταγγελίες και στη Μόρφου 176 έλεγχοι και 1 καταγγελία.

Επιπλέον, έγιναν 414 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 3 καταγγελίες, και 48 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ, με μια καταγγελία.

Ανέφερε, επίσης, ότι από τους ελέγχους υποστατικών από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα έγιναν 807 έλεγχοι και υπήρξε μία καταγγελία.

Πληροφορίες απο ΚΥΠΕ

Home