Μπήκαν στην οικία τους με κλειδί πρόταξαν μαχαίρι & τους έκλεψαν

Μπήκαν στην οικία τους με κλειδί πρόταξαν μαχαίρι & τους έκλεψαν

Πήραν φάκελο με χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή

Καταγγέλθηκε γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα σήμερα από 83χρονο ότι, λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ κοιμόταν στην οικία του με τη σύζυγο του, αντιλήφθηκε τρία πρόσωπα να βρίσκονται στο υπνοδωμάτιο.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρείς άντρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, κρατούσαν κουζινομάχαιρα και ένας από αυτούς, πρόταξε το μαχαίρι προς τον 83χρονο ζητώντας του λεφτά. Αμέσως η σύζυγος του τους έδωσε ένα φάκελο ο οποίος περιείχε χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις των μελών της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι άντρες εισήλθαν στην οικία ανοίγοντας την πόρτα με κλειδί που βρήκαν στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου που βρισκόταν στο γκαράζ της οικίας, το οποίο ήταν κλειστό αλλά όχι κλειδωμένο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες έκλεψαν από το αυτοκίνητο το πορτοφόλι του 83χρονου, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά του έγγραφα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι τρεις δράστες περιγράφονται ως πιθανό αραβικής ή ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 20-25 ετών περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Tags
Home