Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μπούκαραν βράδυ στο σπίτι του & του ζητούσαν χρωστούμενα

Offsite Team -
03.05.2020 - 15:15

Μπούκαραν βράδυ στο σπίτι του & του ζητούσαν χρωστούμενα

Thumbnail
Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής και εκβίασης

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απειλής και εκβίασης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξι πρόσωπα φέρεται να μετέβηκαν στην οικία 40χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου και απειλώντας τον, απαίτησαν να τους πληρώσει χρηματικό ποσό που όπως ισχυρίστηκαν ο ίδιος χρωστούσε. Αφού ο 40χρονος ανάφερε στους έξι υπόπτους ότι δεν οφείλει χρήματα σε οποιοδήποτε πρόσωπο, αυτοί εξέφρασαν εκ νέου εναντίον του, απειλή ότι θα του κάνουν κακό και αποχώρησαν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 32, 28, 29 και 40 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Οι 28χρονος, 29χρονος και 40χρονος φέρεται να είναι τρία από τα έξι πρόσωπα που μετέβησαν στην οικία του 40χρονου και τον απείλησαν, ενώ ο 32χρονος φέρεται να είναι έβδομο πρόσωπο που συνδέεται με τη διάπραξη των αδικημάτων.

Το πρωί σήμερα οι τέσσερις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα μονοήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Home