Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα άφιξη σκάφους με 12 μετανάστες - Ανάμεσα τους και παιδιά

Offsite Team -
04.09.2022 - 09:49

Νέα άφιξη σκάφους με 12 μετανάστες - Ανάμεσα τους και παιδιά

Mεταφέρθηκαν με λεωφορείο στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα

Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές από την Συρία. Το ταχύπλοο σκάφος εντοπίστηκε χθες (3/9) το απόγευμα 14 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και σε αυτό επέβαιναν δώδεκα άτομα.

 

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με την αστυνομία «xθες στις 15:40 το απόγευμα εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας ταχύπλοο σκάφος 14 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο».

Στο σημείο έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και διαπιστώθηκε πως στο σκάφος επέβαιναν 12 παράτυποι μετανάστες. Έξι άνδρες δυο γυναίκες και τέσσερα παιδιά.

Στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα δόθηκαν οδηγίες και επετράπη η είσοδος τους στη Δημοκρατία. Επιβιβάστηκαν στην άκατο της Λιμενικής και μεταφέρθηκαν στις 4:00 το πρωί στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast.

Ακολουθήθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες διαδικασίες και τα δώδεκα άτομα μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθια.

ΚΥΠΕ

Home