Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα διαμαρτυρία κατά των μέτρων στη Λεμεσό (Βίντεο)

Offsite Team -
04.12.2021 - 16:20

Νέα διαμαρτυρία κατά των μέτρων στη Λεμεσό (Βίντεο)

Νέα πορεία διαμαρτυρίας κατά των μέτρων για περιορισμό του κορωνοϊου στη Λεμεσό

Εκδήλωση με πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος της παραλιακής οδού της Λεμεσού πραγματοποίησαν το απόγευμα πολίτες που διαμαρτύρονται για τα μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Κρατώντας σημαίες και πλακάτ, κάποια από τα οποία έγραφαν «Γονείς τι θα κάνετε όταν προσεχώς σας πουν χωρίς τα εμβόλια τα παιδιά σας δεν μπαίνουν στην τάξη; Ξυπνάτε!» και φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων, οι πολίτες εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την έντονη αντίδραση τους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η εκδήλωση άρχισε λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου, όπου συγκεντρώθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι.  Εκ των οργανωτών χαιρέτισαν την εκδήλωση και τόνισαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες.  Κάλεσαν τους πολίτες να χαμογελάσουν ο ένας στον άλλον και ενωμένοι να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Στη συνέχεια πορεύτηκαν κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και λήφθηκαν μέτρα τόσο για την τροχαία κίνηση, όσο και για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας.

Δείτε βίντεο:

1

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Offsite Team -
27.06.2022 - 10:29

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου θα γίνονται εργασίες ποτίσματος δέντρων συντήρησης οδικού φωτισμού

Εργασίες ποτίσματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας και εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε διάφορες τοποθεσίες του ίδιου αυτοκινητόδρομου, θα πραγματοποιούνται από τις αρχές Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρεται ότι την περίοδο από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, θα γίνονται εργασίες ποτίσματος των δέντρων στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας της Επαρχίας Λάρνακας από το Τμήμα Δασών.

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις), θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου ανά φορά».

Εξάλλου από την Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 8 του μήνα θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα και την Τρίτη 4 και 5 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00 στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας περί τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού».

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 και 7 Ιουλίου οι εργασίες θα γίνονται μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη 7 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00 στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, στις εξόδους προς Ορόκλινη και Πύλα.

Ακόμα την Παρασκευή 8 Ιουλίου οι εργασίες θα γίνονται μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00 περί τον κυκλικό κόμβο Αερολιμένα Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home