Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Καμίνι η Κύπρος - Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 1 τα ξημερώματα μέχρι και αύριο στις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση η θερμοκρασία απόψε θα πέσει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 26 στα παράλια.

Αύριο η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 43 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και στους 35 βαθμούς στα ορεινά.

1

Αναλυτικά ο καιρός:

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος και ιδιαίτερα θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, αν και σε μερικές περιοχές, ιδιαίτερα στα νότια παράλια, είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί και αργότερα μεταβλητοί, γενικά ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 βαθμούς στα βόρεια παράλια, στους 24 περίπου βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θερμός, με λίγες παροδικές νεφώσεις στο εσωτερικό το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια δυτικοί ασθενείς 3 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 44 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 39 στα βόρεια παράλια, στους 37 στα ανατολικά παράλια και στους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στο εσωτερικό και στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες στο εσωτερικό ή και στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Home