Νεαρός οδηγούσε κλεμμένο όχημα – Τι βρήκαν στην κατοχή του

Νεαρός οδηγούσε κλεμμένο όχημα – Τι βρήκαν στην κατοχή του

Τον συνέλαβαν

Ένα άτομο ηλικίας 17 ετών συνελήφθη σήμερα στη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Δύναμης προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 17χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.  

Ο νεαρός εντοπίστηκε από μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας να οδηγεί σήμερα γύρω στις πέντε τα ξημερώματα αυτοκίνητο στη πόλη.  

 

Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας έσβησε τα φώτα πορείας του οχήματος και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της Δύναμης και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Σε έρευνα που διεξήχθη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντοπίστηκαν ένα λιβέρι, μία πένσα και ένα κατσαβίδι και χρηματικό ποσό σε κέρματα και τα ανευρεθέντα κατακρατήθηκαν για εξετάσεις.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε επίσης ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος, είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή, 12 Ιουλίου, στην Λεμεσό.

 

Αργότερα σήμερα ο νεαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Home