Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων στα κατεχόμενα

Offsite Team -
04.03.2022

Νέες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων στα κατεχόμενα

Η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων από 13,70 ΤΛ αυξήθηκε σε 14,73 ΤΛ

Νέες αυξήσεις που επιβλήθηκαν στις τιμές των καυσίμων ανακοινώθηκαν χθες και δημοσιεύθηκαν στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων από 13,70 ΤΛ αυξήθηκε σε 14,73 ΤΛ, της αμόλυβδης 98 οκτανίων από 13,94 ΤΛ σε 14,97 ΤΛ, του πετρελαίου κίνησης από 13,50 ΤΛ σε 14,62 ΤΛ και του πετρελαίου θέρμανσης από 13,36 ΤΛ σε 14,13 ΤΛ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι τελευταίες αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων σημειώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις και για τις αυξήσεις στον ηλεκτρισμό.

Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) με χθεσινή του ανακοίνωση, κάλεσε την «κυβέρνηση» να αποσύρει τις αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρισμού και το «υπουργείο δημοσιονομικών» να αναλάβει τις ευθύνες του, τονίζοντας ότι οι αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρισμού αποτελούν ακόμη ένα κτύπημα για το «λαό», αλλά και για την παραγωγή και την αγοραστική δύναμη του «λαού».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας (ΚΚΔ) κατηγόρησε την «κυβέρνηση» για τις αυξήσεις, υπογραμμίζοντας ότι ο λόγος που έφθασαν σε αυτή την άσχημη κατάσταση είναι η κακοδιαχείριση των «κυβερνώντων».

Την αντίδραση της στις αυξήσεις, εξέφρασε με ανακοίνωση της και η «τουρκοκυπριακή συντεχνία καθηγητών μέσης εκπαίδευσης» (ΚΤÖEOS), η οποία προειδοποιεί ότι οι αυξήσεις θα πλήξουν κυρίως τους πολίτες που ανήκουν στα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home