Νέες προσπάθειες σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη για την 3η βαλίτσα

Νέες προσπάθειες σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη για την 3η βαλίτσα

Εντοπίστηκε κι άλλο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη
Συνεχίζονται σήμερα το πρωί

Οι χθεσινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.  

Οι έρευνες της Τετάρτης επικεντρώθηκαν στο σημείο, όπου χθες εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ, το οποίο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες, κάτι που είχε αναπτερώσει το ηθικό και την ελπίδα των μελών που συμμετέχουν στις έρευνες για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους μέχρι τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας.

Οι χθεσινές έρευνες διεξάχθηκαν με τη συνδρομή δύτη και της ρομποτικής κάμερας και η ίδια διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα συνεχιστεί και κατά τις σημερινές έρευνες.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χαράσσονται και χωρίζονται περιοχές, οι οποίες ελέγχονται και με την συνδρομή κάμερας, αλλά καλύπτονται και από δύτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έργο των μελών που επιχειρούν στην Κόκκινη Λίμνη δεν βοηθούν τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται πεταμένα μέσα στην Λίμνη. Χθες σε τρίτη κατάδυση δύτη, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, εντοπίστηκαν πλαστικά κομμάτια, τα οποία δεν συνδέονται με την υπόθεση.  

Σήμερα το πρωί, οι δύτες θα ελέγξουν τα σημεία που σηματοδοτήθηκαν κατά την χθεσινή ημέρα.

Home