Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νίκησε ο Ηρακλής - Χτύπησε το καμπανάκι στο Παιδοογκολογικό

Offsite Team -
09.06.2022

Νίκησε ο Ηρακλής - Χτύπησε το καμπανάκι στο Παιδοογκολογικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του - «Επιτέλους το χτυπήσαμε...»

«Έχω το όνομα, έχω και τη χάρη

είμαι σας λέω γενναίο παλικάρι!

Ένας μικρός, δυνατός ΗΡΑΚΛΗΣ

που πάλεψα και βγήκα νικητής»

1

Αυτά είναι τα λόγια που αναγράφονται στην φανέλα του μικρού -ηλικιακά- Ηρακλή, ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή.

Ο Ηρακλής ήταν έτοιμος να χτυπήσει το καμπανάκι στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου τον Οκτώβριο του 2021, ωστόσο μια υποτροπή ήταν η αιτία να υπάρξει μια καθυστέρηση.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ιούνιος 2022. Μετά από 2,5 χρόνια ο δύσκολος αγώνας του Ηρακλή και της οικογένειάς του φθάνει στο τέλος. 

Αναρτώντας φωτογραφίες του Ηρακλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του έγραψε τα εξής λόγια:

«Επιτέλους το χτυπήσαμε... Οκτώβριος 2021 μόλις ήμασταν ετοιμοι να χτυπήσουμε το καμπανάκι της νίκης αφού όλα έδειχναν ότι κερδίσαμε τον καρκινο-δρακο έρχεται η ενημέρωση για 2η φορά υποτροπή...Αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε λύπη και πόνο. Μετά από 2,5 χρόνια, ένας μεγάλος και  δύσκολος αγώνας φτάνει στο τέλος του.Ο μικρός αλλά στα μάτια μας μεγάλος δικός μας ήρωας, ολοκληρωσε  τους δικους του άθλους και βγαίνει νικητής. Το ταξίδι μας θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια εφόσον θα είναι σημαντικά, με συχνές εξετάσεις. Eμείς όμως κρατάμε τα θετικά και ευχόμαστε να μην έρθει ποτέ ξανά πίσω.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την  αγαπημένη μας ομάδα την Ομόνοια για όλη τη στήριξη της σε αυτό το δύσκολο αγώνα μας και για όλες τις χαρές που έδωσε στον Ηρακλή μας και φυσικά όλους εσάς για τη βοήθεια και τις προσευχές σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γιατρούς και νοσηλευτές στο παιδογκολογικο μας για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν συνεχώς δίπλα μας,θα συνεχίσουν να είναι και κάνουν ότι καλύτερο για τα παιδιά μας. 

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του κ.Δημητρη και της κ.Μαριας που ήταν συνεχώς δίπλα μας όσο βρισκόμασταν στη Γερμανία, δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς. Είστε πλέον οικογένεια  για εμας.

Το τελευταίο ευχαριστώ το οφείλω στις οικογένειες μας και στους φίλους μας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας στήριζαν.

Αυτά τα χρόνια γνωρίσαμε οικογένειες που θα κρατήσουμε για πάντα στη ζωή μας. Δεν θα ξεχάσουμε πότε όλα αυτά που περάσαμε μαζί στους θαλάμους μας,πόνο, θλίψη, χαρά, γέλιο, αγωνία.Γιατί κανένα παιδί και καμία οικογένεια δεν είναι ποτέ μόνη. Είμαστε όλοι μαζί.Ευχομαστε ο Θεός να είναι δίπλα από κάθε παιδάκι και σύντομα τα φιλαράκια μας να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους υγιείς και δυνατοί.❤️💙🤍»

Δείτε τις φωτογραφίες

2

3

4

5

Home