Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νοσ. Αναφοράς: Νοσηλεύονται 20 ασθενείς - Δόθηκε 1 εξιτήριο

Offsite Team -
17.04.2020

Νοσ. Αναφοράς: Νοσηλεύονται 20 ασθενείς - Δόθηκε 1 εξιτήριο

Thumbnail
Από τις 11/3 όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύθηκαν 123 ασθενείς και δόθηκαν 92 εξιτήριο

Συνολικά 20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

 Μέχρι τις επτά απόψε στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από τους 20 ασθενείς, οι τρεις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σήμερα δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα  της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Ο ασθενής μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.  

Εν τω μεταξύ το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς από το  Κέντρο  Βραχείας Νοσηλείας- Κέντρο Διαλογής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ασθενής 55 ετών, θετικός σε κορωνοϊό, με χαρακτηριστικές ακτινολογικές αλλοιώσεις στους πνεύμονες, όπως διαφάνηκαν στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κλινική κατάσταση αλλά χρήζει χορήγησης οξυγόνου. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύθηκαν 123 ασθενείς και δόθηκαν 92 εξιτήρια.

 

Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται συνολικά 61 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

ΚΥΠΕ

Home